Fagforbundet Åfjord

Fagforeningas forside arkiv

Varsler sjåførflukt (Adresseavisen 8/4-2008)

Fagforeningen varsler sjåførflukt og frykter kaos i kollektivtilbudet dersom bussen settes på anbud. - Anbudsutsetting vil ødelegge kollektivtilbudet i Trondheim, mener Ole Roger Berg, leder av Fagforbundet - Buss og sporveisbetjeningens forening.

Arbeideravisa legges ned (Adresseavisa 8/4-2008)

Arbeideravisa i Trondheim legges ned med umiddelbart virkning. Det ble en trist dag for de ansatte i Arbeideravisa. Etter bare tre måneder må Snorre Valen, Siri Gellein, May Brit Leirtrø Røstad, Nina Haugland, Charles Utvik og Asle Fossum konstatere at Arbeideravisa er historie.

Enighet i meklingen: Full pott til LO

- Vi er meget godt fornøyd. Det gjelder både løsningen for AFP, på kort og lang sikt, og lønnstilleggene, sier LO-leder Roar Flåthen. Et enstemmig forhandlingsutvalg i LO anbefalte i natt resultatet i meklingen mellom LO og NHO.

Fagforbundets rammekrav (Pressemelding 01.04.08)

Fagforbundet krever kompensasjon for etterslepet i forhold til privat sektor, og uttelling for kompetanse og erfaring. - Det er ingen grunn til at Fagforbundets medlemmer skal stå med lua i hånda, sier Fagforbundets leder, Jan Davidsen.

Tur til St. Petersburg 4. - 12. september 2008

Fagforbundet Sør-Trøndelag har en aksjon rettet mot "Aidsbarn i Russland". Hvert år reiser vi til St. Petersburg og besøker sykehuset der disse barna bor. I den forbindelsen inviterer vi våre medlemme og andre interesserte med på tur.

Kjemper mot tvungen deltid

Tida er forbi da kvinner skulle ta jobb for å få lommepenger, dette sier hovedtillitsvalgt Solfrid Løvseth i Melhus kommune til Trønderblandet på kvinnedage.

Landets største fagforening

28. februar 2008 ble dette en realitet. Med hele 6700 medlemmer er Fagforbundet Trondheim avd. 069 Fagforbundets største fagforening. Les mer om dette i stiftelse dokumentet.

Nesten 1. mai i februar!

Streikens første uke ble markerte med over 20 faner og svært mange fremmøtte.

Streik ved Sentrum Røntgeninstitutt

Ved arbeidstiden begynnelse 22. februar tok Fagforbundet ut sine medlemmer i streik. Instituttene i Stavanger og Bergen har allerede streiket en uke. Les mere om streiken på NRK Trøndelag.

Veteranopphold 2008

Det er nå sendt ut brev til fagforeningene om vetaranopphold 2008. Ta kontakt med din lokale fagforening for informasjon.